preskoči na sadržaj

Srednja tehnička prometna škola Split

 > Knjižnica
Knjižnica

RADNO VRIJEME ŠKOLSKE KNJIŽNICE: 

 

PONEDJELJAK i SRIJEDA

13:30 - 19:30

 

UTORAK, ČETVRTAK, PETAK

07:30-13:30

 

Školsku knjižničarku Zdravku Purkić, dipl. bibl. i dipl. iur.

možete kontaktirati e-poštom na: zdravka.purkic@skole.hr i zpurkic@hotmail.com

 

 

 

Ovdje možete pretražiti knjižni fond naše knjižnice:

 Srednja tehnička prometna škola Split (foi.hr)

 

_______________________________________________________________

 

O knjižnici

 

 

Knjižnica Srednje tehničke prometne škole Split nalazi se na prvom katu škole.

Prostor za korisnike ima 16 radnih mjesta, tri radna stola, koje učenici mogu koristiti za učenje, pisanje zadaće, referata, prezentacije, druženje ili za aktivnosti u koje su uključeni u školi ili u knjižnici. U knjižnici se nalaze dva računala, jedan za potrebe rada knjižničarke,  a drugi za korisnike, pisač, projektor i televizor. 

Knjižni fond obuhvaća oko 5000 naslova. Sadrži lektirne naslove, stručnu literaturu, pedagoško-psihološku literaturu, literaturu za slobodno čitanje, referentnu zbirku,  zavičajnu zbirku, stručne časopise  te zbirku audiovizualne građe.

Djelatnost školske knjižnice sastavni je dio odgojno-obrazovnog sustava i knjižničnog sustava i izravno je uključena u nastavni proces.

 Svi učenici i djelatnici Škole su članovi školske knjižnice, mogu koristiti fond i usluge knjižnice, pod uvjetom pridržavanja određenih prava i obveza propisanih Pravilnikom o radu školske knjižnice.

Učenici završnih razreda i učenici koji se ispisuju moraju prije ispisa i preuzimanja svojih dokumenata vratiti sve knjige u knjižnicu.

 

Na ponuđenim web stranicama virtualne knjižnice pronađite korisne sadržaje za nastavu, ali i zanimljive sadržaje za zabavu.

Virtualna knjižnica (google.com)

 

______________________________________________________________

Događanja...

Učenici naše škole s prof. Jasminkom Ančić i knjižničarkom  i ove su godine obilježili Dan sjećanja na žrtve Domovinskog rata paljenjem svijeća u Vukovarskoj ulici. S pijetetom, uz molitvu, dostojanstveno su se prisjetili svih stradalih u Vukovaru i Škabrnji.

Učenice 3.D razreda Elizabeta Ištuk i Katarina Ivić izradile su prigodni pano u znak sjećanja na sve stradale u Vukovaru i Škabrnji.

                         

                                

 

                       

 


Važno
Centri izvrsnosti SDŽ
ICT županija
Hvala

Naša škola je ponosni korisnik donacije obrazovnih licenci za progeCAD,
u procijenjenoj vrijednosti od 100.000,00 kn,
i time se pridružila velikoj skupini uglednih ustanova iz zemlje i inozemstva.
Popis svih obrazovnih i istraživačkih ustanova s ovom donacijom

progeCAD Hrvatska je ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju te BiH i omogućili su nam besplatno korištenje revolucionarnog CAD alata progeCAD u obrazovne svrhe.
progeCAD je alat nalik poznatom AutoCAD-u, i zadnjih nekoliko godina doživljava veliki porast broja korisnika iz gospodarstva tako i kod obrazovnih ustanova te istraživačkih instituta.
progeCAD pruža mogućnost besplatnog korištenja svima u obrazovne svrhe te predstavlja uvjerljivo najpovoljnije rješenje za komercijalne svrhe.  

 


Hvala Hrvatskoj elektroprivredi u Splitu za doniranu IT opremu
u procijenjenoj vrijednosti od 1.750,00 kn


Hvala firmi ACCIONA Energy u Splitu za doniranu IT opremu
u procijenjenoj vrijednosti od 2.050,00 kn

CMS za škole logo
Srednja tehnička prometna škola Split / Teslina 4, HR-21000 Split / www.ss-tehnicka-prometna-st.skole.hr / tajnistvo@ss-tehnicka-prometna-st.skole.hr
preskoči na navigaciju